WESTERN RIDE CUP

En 2-dagars E, D och C tävling med KM helgen den 5-6 September.

Hej alla medlemmar och hästvänner!

VI i styrelsen har arbetat för att anordna Western Ride Cup som skulle gå av stapeln den 5-6 september. Vi har arbetat med förhoppningen att restriktionerna kring Corona skulle hinna ändras i tid innan tävlingen. Det har det tyvärr inte gjort och vi har insett att vi inte kommer att kunna hålla personantalet nere på max 50 personer och samtidigt få tävlingen att gå runt ekonomiskt. I veckan fick vi dessutom beskedet att vi inte kommer att kunna hålla tävlingen på anläggningen vi bokat p.g.a. oro för smittspridning samt oro för de personer i stallet som är i riskgrupp.

Igår onsdag den 22 Juli hade styrelsen ett extra möte då vi tog det tråkiga beslutet att ställa in även denna tävling. Det här känns otroligt ledsamt då vi hade satsat hårt på den här 2-dagars tävlingen då WRU skulle kunna visa att vi är en klubb att räkna med i tävlingssammanhang.

2020 har varit och kommer fortsätta vara ett speciellt år med många utmaningar och det har visat sig vara ett svårt år att arrangera tävlingar under. Men vi ser positivt på framtiden då den här krisen inte kommer att vara för evigt.


Med vänlig hälsning

Styrelsen