THE WAKE UP CHALLENGE

WRUs första tävling för året! The Wake Up Challenge går av stapeln den 26 april på Sanda Equestrian utanför Norrtälje.  


Ladda ned proppen för mer information.

Viktig information angående Covoid 19!

Hej alla medlemmar och tävlande!

På grund av rådande omständigheter med Covoid 19 har styrelsen gjort en riskbedömning med våra tävlingar i åtanke. Närmast har vi "The Wake Up Challenge" den 26.e april. Vi har beslutat att genomföra tävlingen om läget tillåter. Med andra ord siktar vi på att kunna hålla tävlingen, men vi kommer följa WRAS rekommendationer kring tävling under Covoid 19-krisen.

Vi vill dock varna för att om läget skulle försämras kan vi bli tvungna att ställa in "The Wake Up Challenge" i sista minuten. Detta om vi anser att tävlingen inte kan genomföras på ett säkert sätt. Om detta olyckliga skulle inträffa så meddelas alla ryttare och inbetalningar betalas självklart tillbaka.

Information kommer att komma ut löpande på hemsida och Facebook. Viktig information till våra ryttare kommer även att skickas ut via mail.

Information angående tävlingsdagen:

  • Ryttare får endast ha med en medhjälpare till tävlingen.
  • Tävlingen genomförs utan publik.
  • Personer med symptom på luftvägsinfektion ska inte komma till evenemanget.
  • Det kommer finnas gott om handsprit, tvål och pappershanddukar på toaletten.
  • Handsprit kommer finnas på flera ställen.
  • Servering kommer att finnas men endast färdigrätter (typ Pan pizza) och fika i form av exempelvis kexchoklad eller dylikt kommer att finnas till försäljning (med andra ord, inget hembakat eller hemlagat).