SPONSORER

Krafft

Krafft är Sveriges största leverantör av hästfoder. Vår posiion bygger på vår nära och dagliga kontakt med små och stora hästägare över hela landet. Tack vare att vi ingår i Lantmännenkoncernen har vi även betydande resurser för utveckling samt en svårslagen kunskap om så väl råvaror som tillverkningsprocesser.

RoslagsWestern

Roslagswestern erbjuder ridskola, hingsthållare, uppfödning, träning av hästar och ryttare. Vår ridskola skiljer sig från andra på så sätt att det är ni som bestämmer vilken tid ni vill rida. Vi är relativt flexibla så tala om för mig när ni kan och vill rida så kommer vi överens om en tid som passar er. Även när det gäller vad det är ni vill lära er så är vi alltid öppna för era önskemål. Hos oss kan man testa på beridet bågskytte, barbackaridning, bettlöst ridande, en typ av löslongering i roundpen och mycket mer! Mer information finns på Facebook Roslagswestern eller på hemsidan www.roslagswestern.se

Välkomna! 

Enskild/personlig rådgivning (ej kurser) när det gäller hästhanteringsproblem. 

Sadelmakare Louise Frykell

Firma Rosie Billgren

Säljer och kör ut Primero TOTAL, AME-produkter och Verm-X i Norra Sthlms län och södra delar av Uppsala län. Även rådgivning när det gäller nämnda produkter.

Kennel Less is more

Uppfödning av dalmatiner 3 mil norr om Norrtälje.

www.lessismore.se 

Tuula & Beng-Uno Mattson 


Tidigare sponsorer under 2018

Kentaur

Kentaur erbjuder hästtjänster på natursköna Åland till dig och din häst.

  • Hovslageri

  • Inackorderingsstall 

  • Hästpensionat

  • Tillverkning av utrustning i rep

Ica Kvantum Flygfyren

Se Facebooksida här!

Riala Hästgård

Se Facebooksida här!

Dixie Twins (Våning ett i Vallentuna)

Se Facebooksidan här!

Mekonomen i Rimbo

Se hemsida här!