ORDFÖRANDE HAR ORDET

September 2019

12.10.2019

Ordförande har ordet - tillförordnad ordförande har ordet

Augusti 2019

04.08.2019

Juli månad har varit lite semestermånad, ingen Ordförande har ordet och tävlingarna har varit få i tävlingskalendern på Wras hemsida. Sommaren har bjudit på både lite kyligare dagar och väldigt varma dagar. Det verkar som att höet kom in och att det för hoppningsvis inte blir samma kris som förra året.

Juni 2019

19.06.2019

Denna gången i Ordförande har ordet så är det jag, Nadja Söderblom vice Ordförande, som skriver.

Maj 2019

08.05.2019

Att beslutade aktiviteter inte blir av beror som regel på att man inte har bestämda tidsramar och ansvarsfördelning. När det gäller ansvarsfördelning känner jag mig delansvarig. Det är ordförandes uppgift att leda och fördela arbetet i styrelsen. Det är naturligtvis en balansgång. Är man med och petar i allt för många detaljer finns alltid risken...

April 2019

14.04.2019

Jag beklagar uppriktigt att min spalt har blivit kraftigt försenad. O andra sidan gör det mig lite glad att det blir uppmärksammat. Det finns alltså medlemmar där ute som faktiskt läser min spalt. Ett förhållande som jag var medveten om redan från början och som jag också påpekade i mitt första litterära försök, att det är som jag då påpekade,...

Februari 2019

24.02.2019

Nu har ett år gått igen, och ett nytt väntar oss med nya utmaningar. Det skrev jag förra året också, och jag fick rätt då med.

Januari 2019

16.01.2019

God fortsättning på det nya året, ett år av nya förväntningar, händelser m.m. när jag ser tillbaka på det gångna året, och för all del, min mandattid kan jag konstatera att jag gjort en del nya erfarenheter. Alla erfarenheter har inte varit positiva t.ex. den avhopparkultur som har funnits i styrelsen de senaste 5-6 åren. Det personliga ansvaret...

November 2018

23.11.2018

Vi lär så länge vi lever (förhoppningsvis). Tyvärr har intresset för att lära sig varit ganska lågt inom föreningen. Jag hade en tanke om att hästars kommunikation och beteende och hur vi rider och tränar med sikte på hållbarhet och friska och lyckliga hästar skulle vara intressant. Men där hade jag fel. Vi får under nästa år fundera på vad...

Oktober 2018

19.10.2018

Nu är det höst enligt almanackan, men vädret har hittills varit mer sensommarlikt. Vi får hoppas att vi inte får betala för den varma sommaren med en sträng vinter.