September 2020

25.09.2020

Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar och övriga läsare!

Nu är vi på plats! Efter flytt och mellanlandning, flytt igen så är vi äntligen på plats på denna, för oss, fantastiska gård. Gården ligger på Vidö som jag skrev förra gången och här finns flera gårdar så för att minska förvirring har vi döpt vår gård till Vidöbackens Gård.

I onsdags så träffades styrelsen igen för att finslipa de sista på KM och E-tävlingen den 24/10-20. Ni har väl anmält Er? Annars är det hög tid.

Visst är det höst, men vissa dagar är som svala sommardagar så att man bara behöver en T-shirt när man går ut. Fantastiskt, så njut.

Detta år har hittills inte varit som andra år, så därför har det ju inte hänt så mycket i klubben, vilket känns lite trist. Så nu gör vi ett sista ryck med tävlingen så att vi har en möjlighet att ses, om än på avstånd. Vi kommer sälja lättare förtäring på tävlingsdagen utomhus för att minimera smittorisken, så vi hoppas det blir en härlig, rolig och trevlig dag. Välkomna!

Passa även på att titta på vår hemsida www.wru.nu där man kan läsa om all möjlig information. På Facebook har vi också bra information och vad som är lite på gång och händer.

Önskar Er alla en härlig höst!

/Nadja Söderblom

Ordförande