September 2019

12.10.2019

Ordförande har ordet - tillförordnad ordförande har ordet

Hej alla medlemmar och övriga läsare!

Fortfarande är det härligt väder men ändå så känns det att hösten är på ingång. Jag tycker att denna tid är helt underbar. Lagom varmt och svalt, inga bromsar, mygg och andra jobbiga småkryp. Även om inte just jag lider så värst av mygg, har faktisk aldrig fått ett endaste myggbett i hela mitt liv! Nu blev ni lite avis va?

Man kan dra slutsatsen att olika aktiviteter inte riktigt går hem i klubben. Jag misstänker att vi alla har en hel del annat att pyssla med, jobb, vänner, djur och andra fritidsaktiviteter. De flesta av oss har agendan ganska full. Och det är så det ser ut för de allra flesta, inget konstigt med det.

Min egna spontana tanke är att vi kanske först och främst ska satsa på tävlingar. Det är ju så himla kul dessutom!

Där träffas man, tävlar, umgås, stressar, myser, hjälps åt och har det allmänt kul, eller hur?

Min dotter, mamma och jag var till Strängnäs på tävling, 31/8 - 1/9, en himla trevlig tävling. Vi hade WRU:are som gjorde riktigt bra ifrån sig och då blir man lite stolt. För vi är en (som ungdomarna säger....) en sjukt bra klubb.

Söndagen den 8/9 hade vi själva, Autumn Western Games med KM-tävling på Gimo Ridskola. Väldigt trevlig plats, snyggt och prydligt. Många fina och bra ekipage deltog, och även denna gång kunde man vara stolt WRU:are. Grymt bra!

Vill också skicka ett varmt tack till vår braiga domare, Marcus Bäcklund. Vi hade även ett gäng superduktiga funktionärer som underlättade dagen för oss alla. Tack! Bra jobbat!

Nästa bra sak på vår WRU agenda är ett Work Shop tillfälle. Inbjudan kommer. Vi ska ha ett kreativt och roligt tillfälle ihop där vi spånar om WRU:s framtid och vart vi vill komma med klubben. Frågan är: Vart vill vi vara på väg? Vad är målet? Så håll ögonen öppna på den inbjudan och ta chansen att påverka framtiden för vår fina klubb, Western Riders Uppland.

Med dessa rader så önskar jag Er alla en fortsatt härlig september.

Må så gott

Nadja Söderblom

Tillförordnad ordförande