September 2017

01.09.2017

Howdy.

Jag har fått ett par frågor angående det där "Howdy". Enkelt. Det är en förkortning/sammandragning av den engelska (brittiska) hälsningsfrasen "How do you do", ungefär hur är läget? Slut på språklektionen.

Augusti var en händelserik månad, även om allt hände samma helg. Helgen den 19-20 hade vi dels ett ungdomsläger på "Roslagswestern" hos Marika, dels hade 2 ungdomar en osannolik tur med lottodragning och fick åka på en 3 dagars clinic på High Chaparall. Bilder från clinicen har ni säkert redan sett på facebook och förhoppningsvis kommer deltagarna att skriva något på facebook om båda dessa event.

Samma helg var jag och min allestädes närvarande assistent och dotter Anna hos Hallstaviks ryttarförening. Under lördagen berättade och demonstrerade Carina Stridh från förbundsstyrelsen westernridning. På söndagen hade Anna en uppföljande clinic för ett antal ungdomar, hon kommer dessutom att ha en ytterligare clinic i oktober. Det här är ett led i WRAS ridskoleprojekt.

Tyvärr blev det inget KM i september. Vi kommer att göra vårt yttersta för att detta inte ska hända igen.

Som avslutning påminner jag om kursen i föreningsteknik den 14 oktober. Med tanke på att det har varit ett önskemål åtminstone de 3 sista årsmötena om att få en sådan kurs till stånd, förväntar vi oss, Anders och jag, en mangrann uppslutning.

Lasse

PS Har ni kramat er häst idag? DS