Oktober/November

29.10.2019

Ordförande har ordet - tillförordnad ordförande har ordet

Hej alla medlemmar och övriga läsare!

Oj vad tiden går, den rusar fram och snart är det jul igen, för att sen bli både påsk och midsommar. Apropå midsommar - sommar. Vi har redan nu börjat planera inför nästa års tävlingar. Vi hoppas verkligen det ska bli både bra och roliga. Det kommer lite nyheter som vi hoppas ska kännas lite nytt och även locka fler att anmäla sig, för att tävla är himla kul. Det roliga är också att våra tävlingar kommer passa ovan som van, gammal som ung = att ALLA är välkomna.

Vi har precis i skrivandes stund ändrat tillbaka klockan. Personligen tycker jag det är ett smått trassligt påfund. Man har precis trimmat in djur och småbarn i den nya tiden så ska den ändras igen. Nåja, vi får se hur det blir framöver. Hur som helst så är vi alla vanedjur så vi vänjer oss, även med den mörkare årstid vi nu har framför oss. Jag hoppas vi får sådär lagom med snö, så att man kan rida och att det blir ljusare ute. Snö är härligt. Fluffigt och vitt, visst blir det vackert? Hästarna brukar liksom piggna till när snön kommer och solen skiner, tycker jag, efter att ha klafsat runt i leran och gråväder.

Det händer inte så mycket nu i WRU, vi har våra styrelsemöten som vi ska och det rullar på. Anmälningar ang tävlingsdatum har skickats in till WRAS och lite annat smått och gått som vi måste göra framöver planeras och ordnas i styrelsen.

Det pågår ett dolt arbete varje månad fast medlemmarna kanske inte märker det. Därför vill jag tacka alla mina medarbetare i styrelsen för att Ni gör ett bra arbete efter bästa förmåga. Vi är inga proffs så vi jobbar på och lär oss under tiden.

Jag har inte skrivit ett "Ordförande har ordet" precis varje månad, fast det är ju så att vi alla har ett liv utanför som pockar på, vilket jag hoppas alla kan förstå, så jag försöker plita ihop något nästan varje månad.

Nu vill jag önska Er alla en härlig fortsatt höst tills vi hörs igen.

Må så gott

Nadja Söderblom

Tillförordnad ordförande