Oktober 2018

19.10.2018

Howdy.

Nu är det höst enligt almanackan, men vädret har hittills varit mer sensommarlikt. Vi får hoppas att vi inte får betala för den varma sommaren med en sträng vinter.

Höstens kvällsaktiviteter inleddes med seminariet "Hur vi tränar och rider våra hästar". Tyvärr kom det bara en deltagare, tråkigt att inte fler var intresserade av ämnet.

Nästa punkt på programmet är vårt extra årsmöte söndagen den 21 oktober. Vi hade i det längsta hoppats att klara oss med hjälp av suppleanter och en adjungerad kassör till ordinarie årsmöte i februari. Efter ytterligare avhopp från styrelsen har vi emellertid varit tvungna att kalla till ett extra årsmöte. Jag har full förståelse för att man på grund av hänsyn till arbete, familj etc. blir tvungen att offra en aktivitet såsom styrelseuppdrag, men jag vill påminna om att bli vald till en förtroendepost innebär ett ansvar gentemot våra medlemmar. Något att tänka på inför nästa ordinarie årsmöte.

Jag vill passa på att påminna om de två kvarvarande aktiviteterna, Louise Wahle: Hästars beteenden den 28:e oktober och "The Outlaw Trail" med Staffan Skjönsberg den 11 nov.

Lasse.