Oktober 2017

01.10.2017

Howdy.

Så kom hösten. Det är en trevlig årstid om man gillar regn och kallblåst, men det lär vara gott om svamp ute i skogen. För mig har hösten alltid varit en tid för eftertanke. Tävlingssäsongen är i stort sett över och även om man fortsätter rida så har tempot gått ner lite grann. Det är nu man ser tillbaka på den gångna säsongen och frågar sig "vad har jag lärt mig? Vilka erfarenheter har jag gjort? Vad behöver jag träna mer på, vad behöver jag förbättra hos mig själv och hos min häst?" Det finns alltid lite mer att lära.

Vad har hänt under oktober?

Vi har haft den länge efterfrågade kursen i föreningsteknik. Anders och jag var förhållandevis nöjda och jag tror det gäller de 5 deltagarna också. Det var som ett föräldramöte. De som borde ha varit närvarande var inte det.

Vi har också avslutat WRAS ridskoleprojekt genom att Anna höll en avslutande clinic i söndags, 15/10.

Vad har vi att se fram emot i november?

Naturligtvis medlemsmiddagen den 11/11 med frågor och diskussioner kring föreningen och dess framtid. Närmare detaljer kommer på hemsidan och Facebook.

I slutet på november kommer 2 intressanta event, dock icke direkt WRU relaterade, dels en föreläsning med Ron Mcloughlin hos Hallstaviks ryttarförening, dels en 3-dagars clinic med Ron den 24-26 november på Johannesberg. Man kan alltid lära sig lite mer om man är intresserad och har ett öppet sinne för nya sätt att se på ridning och utbildning.

Höstliga hälsningar

Lasse