Juni 2019

19.06.2019

Ordförande har ordet

Denna gången i Ordförande har ordet så är det jag, Nadja Söderblom vice Ordförande, som skriver.

Jag har tyvärr den tråkiga uppgiften att meddela att vår käre och kompetente ordförande Lars Jonsson har gått bort efter en tids sjukdom. Han lämnade oss alla den 6 juni 2019, han lämnar oss med ett stort tomrum och stor saknad. Han var en trogen och lojal WRU:are under alla år han varit medlem och ordförande.

Vi, styrelsen, och jag, är säker på att även hela WRU med dess medlemmar, tänker och skänker en varm hälsning till Lars hela familj.

Även om det är med vemod i hjärtat och sorg i tanken så är jag säker på att Lars "Lasse" hade velat att jag även skriver något trevligt och informativt i denna spalt. Så jag gör det.

Jag har fått förfrågan om att gå in som Ordförande tills vidare, och jag har tackat ja. Jag ska försöka axla detta ansvar efter bästa förmåga och ta vid där Lasse lämnade, vilket inte kommer bli helt enkelt och lätt, då Lasse hade stor erfarenhet och kunnande. Jag hoppas och önskar att alla har förståelse för att styrelsen gör så gott vi kan, och att det har varit lite känslomässig upp och nergångar då Lasse har varit krasslig en tid.

Vi får gemensamt kavla upp ärmarna och göra det bästa vi kan för att Lasses arbete och visioner inte går upp i rök, för han brann verkligen för WRU.

Då tar vi en liten tillbakablick.

  • Blue Berry Cup den 21 april på Lovisedals utebana - det hela blev en jättetrevlig dag med fint väder, blåst och duktiga ekipage.
  • Den 25/5 hade vi "lekdag" hos familjen Koert. Något tunn uppslutning fast humöret var på topp och uppfattningen var att alla hade en mysig och rolig dag med härligt väder och roligheter.

Kommande aktiviteter, se kommande inbjudningar på FB och hemsida:

  • Skojdag/käpphästens dag den 11/8, hos Fredriksson
  • Den 25 augusti kommer det hållas en clinic, med mig, Nadja Söderblom, hos familjen Fredriksson.
  • Den 8 september är det tävling, Autumn Western Games KM, i Gimo

Det var allt för denna gången

Ha en härlig sommar tills vi hörs igen!

/Nadja Söderblom vice ordförande