Januari 2020

09.01.2020

Ordförande har ordet - tillförordnad ordförande har ordet

Hej alla medlemmar och övriga läsare!

Nä, nu börjar väl tulpanerna att blomma snart, var är snön! Vädret är en av de få saker vi faktiskt inte kan göra något åt, så det är bara att vänta på kylan och snön, för den kommer någon gång.

Nu har vi avklarat vädret, då är det bara hälsan kvar och den kommer jag inte att varken skriva eller fråga om utan kliver raskt vidare till WRU:s Årsmöte.

Årsmötet kommer äga rum den 16 februari 2020 i Skederids Församlingshem, se inbjudan både på FB och här på hemsidan. Det är hög tid att nominera någon eller sig själv till poster i styrelsen, så kom in med namnförslag på "taggade" personer som vill vara med. Som jag tidigare skrivit är vi ett positivt och härligt gäng i styrelsen så vi välkomnar fler glada och trevliga att vara med.

Vi har planerat för 3 tävlingar nästa år, spännande, varav en 2 dagars. Wow! Det hade ni inte räknat med, eller hur? Men vi tror på oss, vi vill få klubben att växa. Vi hoppas och tror att de kan bli riktigt trevliga och roliga tävlingar så gör reklam där ute i världen för våra tävlingar. Here we come!

Jag har inte så där förskräckligt mycket mer att berätta om mer än att uppmana Er, medlemmar, att kom på Årsmötet. Det är ett bra tillfälle att vara med och tycka till, rösta om, se och umgås med alla andra som är med i klubben, och framför allt - fika!

Hjärtligt välkomna!

/Nadja Söderblom

Tillförordnad ordförande