Februari 2021

19.02.2021

Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar och övriga läsare!

Äntligen har solen tittat fram då och då på vårt härliga vita vinterland som jag i skrivandes stund ser utanför mitt fönster. Jag vet inte hur det är med Era hästar, men mina har fått nytt liv. "Gammelgubben" Lorre, 24 årig Quartervalack, som har varit lite av en sengångare det senaste året, har plötsligt bockat några gånger och haft mycket spring i benen. Härligt! Jag börjar tro att han har gått i barndom.

Nåja, hur som helst så är det härligt med sol och snö, hoppas också innerligt att allt får ligga kvar tills åtminstone sportlovsveckan är slut.

Vi har nu klarat av Årsmötet. Det blev en trevlig och bra sammankomst, något annorlunda och liiiite kallt på slutet, fast vi klarade oss ganska bra, tycker jag. Jag vill tacka avgående kassör, Lise-Lott Hälleberg, för gott samarbeta och utmärkt jobb. Tack! Önskar den nya kassören, Annica Tiger välkommen till styrelsen och hoppas hon kommer trivas hos oss.

Vi har en liten nedgång på medlemmar och det är ju förstås trist, fast jag vill inte haka upp mig på negativa detaljer utan vill och tror på en ljusare framtid bara vi kommer över pandemin som ställer till det för både näringsliv och små klubbar som vi.

Tyvärr ser det även lite dystert ut i dagsläget på tävlingsfronten, då WRAS inte har godkänt några tävlingar. Vi får ta ställning till vad vi kan göra istället och på vilket sätt, så att vi följer restriktionerna. Därför uppmanar jag även Er, kära medlemmar, att inkomma med trevliga och roliga förslag på olika aktiviteter som vi kan genomföra. Vi är verkligen öppna för alla förslag, så maila genast någon i styrelsen så att Du inte glömmer.

Med dessa rader vill jag bara önska Er alla ett härligt och mysigt fortsatt 2021, tills vi hörs igen.

/Nadja Söderblom

Ordförande

Passa även på att titta på vår hemsida www.wru.nu där man kan läsa om all möjlig information. På Facebook har vi också bra information och vad som är lite på gång och händer.