Februari 2018

01.02.2018

Howdy!

2018 - Ett nytt verksamhetsår med nya/nygamla utmaningar.

Vi har i styrelsen tagit fram en ganska ambitiös verksamhetsplan. Med er medverkan kan det bli ett ganska intressant år.

När jag ser tillbaka på det gångna året, kan jag konstatera att det var ett uppvärmningsår för mig. Det var ju rätt länge sedan jag hade ett ordförandeuppdrag.

Det gångna året var ett år med både positiva och negativa händelser. På pluskontot kan vi sätta två väl genomförda tävlingar. På minussidan kan vi tyvärr konstatera att deltagarantalet var för lågt, vilket medförde att vi gick ekonomiskt back på tävlingarna.

Positivt var ett ungdomsläger hos Marika. Det var väl planerat och de ungdomar som deltog var mycket nöjda.

Två av våra ungdomar fick dessutom chansen att deltaga på en 3-dagars clinic på High Chaparal. Vi har också deltagit i WRAS ridskoleprojekt och demonstrerade westernridning för ungdomar i Hallstaviks Ryttarförening. Ungdomarna fick också tillfälle att själva prova på vid två senare tillfällen. Förhoppningsvis har vi lagt grunden till ett framtida intresse för westernridning.

Tyvärr var vi tvungna att ställa in klubbmästerskapen i september beroende på, dels brist på funktionärer, dels på ett alldeles för lågt deltagarantal, vilket skulle ha medfört ytterligare ett kraftigt ekonomiskt bakslag.

Året avslutades emellertid positivt med en välbesökt och välarrangerad medlemsfest.

Nu har vi som sagt ett nytt år framför oss. Jag hoppas att få se så många av er som möjligt på årsmötet.

Vi har också en föreläsning om hästars kommunikation söndag den 25:e februari.

Väl mött och 'keep it western'.

Lasse