Augusti 2020

16.08.2020

Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar och övriga läsare!

Oj oj vad sommaren kom med stormsteg, man hinner ju knappt med och nu är vi redan inne i augusti. Många börjar åter jobba och barnen börjar skolan.

Jag hoppas verkligen att ni alla fått en välförtjänt ledighet med era pälsklingar, nära och kära.

Själv har jag mest flyttat, känns det som. Vi sålde huset i våras och har hunnit tittat på 20 olika gårdar. Puh! Jag har packat, packat och åter packat. Fy för böveln vad med saker man har fast vi "bara" bott i en villa med två garage. På tok för mycket helt enkelt.

NU, äääntligen har vi hittat "vår" gård. Dock får vi inte flytta dit förrän i september så nu har vi "mellanlandat" på Norrby Gård, vilket är ett fantastiskt ställe på sommaren. Vi har utsikt över kanalen från vardagsrumsfönstret. Härligt. Det blev en "packande och flyttande" sommar.

I nuläget är planerna i full gång för kommande tävling som vi håller tummarna för att vi kommer kunna fullfölja. Eftersom vi pga Covid -19 har varit tvungna att ställa in övriga tävlingar, så ville vi ändå ha ett KM för våra medlemmar, nya som gamla. Så nu är planeringen i full gång för ett litet KM (D nivå) och E-klass tävling på Vidö, mellan Skebobruk och Hallstavik. Proppen kommer, så håll utkik.

På denna tävling så måste vi verkligen hjälpas åt att hålla avstånd och respektera riktlinjerna. Viktigt. Annars hoppas jag verkligen det blir en toppendag och ett trevligt tillfälle att komma iväg med sin häst. Varmt välkomna!

Vill också tipsa om vår hemsida www.wru.nu där man kan läsa om all möjlig information. På Facebook har vi också bra information och vad som är lite på gång och händer.

Önskar er alla en härligt fortsatt sensommar!

/Nadja Söderblom

Ordförande