Augusti 2019

04.08.2019

Ordförande har ordet

Hej på Er alla!

Juli månad har varit lite semestermånad, ingen Ordförande har ordet och tävlingarna har varit få i tävlingskalendern på Wras hemsida. Sommaren har bjudit på både lite kyligare dagar och väldigt varma dagar. Det verkar som att höet kom in och att det för hoppningsvis inte blir samma kris som förra året.

Hästarna i hagarna har både njutit av sommarens lite svalare dagar och skuttat omkring irriterat nu när jumbobromsarna har dykt upp. Tur att det finns medel som vi kan spraya våra älsklingar med.

Det känns tomt efter Lasse, hans snälla, lugna och sansade personlighet saknar oss. Vi i styrelsen beslutade att donera pengar från klubben till Cancerfonden till Lasses minne, som lästes upp på begravningen. Begravningen var otroligt fin och det var familj, släkt, vänner och klubbmedlemmar som hedrade Lasses minne. Staffan Ljunggren, Tidan, har skrivit ett fantastiskt minnesord om Lasse på WRAS hemsida, läs den om ni inte redan gjort det. Så fint och bra skrivet. Tack Staffan för de fina och roliga orden.

Vi har en Facebook sida och Instagram som det läggs ut bra och trevlig information på, gå in och läs där lite då och då. Själv ska jag absolut bli bättre på det, jag är ganska dålig på sociala medel, tyvärr....

Tryckfelsnisse var nog i farten på inbjuden till Familje-skojdagen hos Fredrikssons. Det står att bindande anmälan var senast 26/6. Nej, vi rättar det till den 9/8 så har ni chans att vara med. Alltså, anmälan senast 9 augusti till Familje-skojdagen. Välkomna!

Planeringen inför AWG i Gimo är i full gång, vi hoppas på ett strålande väder, fantastiska ekipage och duktiga funktionärer/hjälpredor.

Det var allt för denna gången

Ha en härlig fortsatt sommar tills vi hörs igen!

/Nadja Söderblom vice ordförande