April 2019

14.04.2019

Ordförande har ordet.

Howdy.

Jag beklagar uppriktigt att min spalt har blivit kraftigt försenad. O andra sidan gör det mig lite glad att det blir uppmärksammat. Det finns alltså medlemmar där ute som faktiskt läser min spalt. Ett förhållande som jag var medveten om redan från början och som jag också påpekade i mitt första litterära försök, att det är som jag då påpekade, som att skriva veckobrev i skolan. Ca. var 5e förälder läste vad jag skrev.

För att övergå till något annat så är det nu dags för årets första tävling, Blueberry Cup. Jag önskar er alla som har anmält sig "lycka till". Som ni kanske vet så är den klassiska lyckönskningen i hästsammanhang en "spark i baken". Se det nu som att ni alla som ska tävla om en vecka just har fått en rejäl spark i baken. Glöm inte bort vad gamle Coubertin sa: "Det viktigaste är inte att vinna, utan att göra sitt bästa".

Maj månad och eventuellt även juni kommer att innehålla en del aktiviteter. Bland annat en uteritt och en rid dag hemma hos Koerts.

Jag ställer mig lite avvaktande till mer teoretiska aktiviteter som t.ex. genomgång av regler, uppförande på tävlingsplatsen m.m. Om vi ser tillbaka på de senaste 2 åren så har ju inte teorigenomgångar e.d. lockat särskilt mycket folk.

Jag tror att det var allt för den här gången. Glöm inte bort att krama era hästar.

Lasse.