April - Juni 2020

Ordförande har ordet.

Hej alla medlemmar och övriga läsare!

I det förra "Ordförande har ordet" så skrev jag detta:

"Nu laddar och planerar vi hej vilt inför vår första tävling, The Wake Up Challange, den 26 april på den otroligt fina anläggningen Sanda Equestrian, Edsbro"

Sen kom Covid -19 och ställde till det. Vi har beslutade att ställa in både april tävlingen, The Wake Up Challenge och juni tävlingen, Western Summer Sun. Vi i styrelsen tyckte det var så in i vassen tråkigt att behöva ta dessa beslut, fast vi kände att vi ville ta det säkra före det osäkra. Vi hoppas och önskar att Ni alla är friska och klarar er ur denna pandemiperiod oskadda och så satsar vi på nya friska tag till hösten, Western Ride Cup 5-6 september på Sanda Equestrian, Edsbro. Denna fantastiskt fina anläggning kommer bli super. Det finns både säng- och stallplatser att hyra. Först till kvarn gäller. Se proppen. På kvällen kommer vi ha live-musik med det härliga gänget Psychosomatic Cowboys. Vi ser verkligen fram emot att få träffa alla tävlingssugna och åskådare. Välkomna!

Vi diskuterade om vi skulle kunna ha en webb-tävling, fast det var inte lätt att få till på så kort varsel. Vi diskuterade med några domare, men sen beslutade vi att lägga fokus på höstens tävling/tävlingar. Ja, nu blev ni nyfikna va?

Vi är nu i planerartagen för en extra tävling som kompensation för de missade vår/sommar tävlingarna, så den 24 oktober ska ni kryssa in i almanackan, för då kör vi en härlig WRU tävling till, Horse Horror Halloween. Av namnet så kan man förstå att lite Halloween-tema är tanken. Plats är ännu inte bestämt.

Nu kan vi verkligen glädja oss åt att sommaren är på ingång med full kraft. Jag tittar ut genom fönstret i denna stund och ser att syrenerna är precis på gång att slå ut. Visst är det härligt!!

/Nadja Söderblom

Ordförande