HORSE HORROR HALLOWEEN

Årets läskigaste tävling är här!!!

Då vi på grund av omständigheter i år blev tvungna att ställa in vår planerade 2-dagars tävling med KM som skulle ha gått av stapeln i september. Kände vi i styrelsen att vi ändå ville ge våra medlemmar ett KM! 

Så därför tog vi beslutet att anordna en liten tävling för endast WRUs medlemmar samt för E ryttare som vill prova på. 

Tävlingen kommer att gå av stapeln den 24e oktober på Vidö i Hallstavik och är som sagt endast för WRUs medlemmar med KM klasser på D nivå. 

På eftermiddagen finns möjlighet för blåbären att starta på E nivå. 


För att göra tillställningen extra festlig kommer vi att ha halloween tema! Vi uppmuntrar våra ryttare att klä ut sig och bästa utklädnad kommer naturligtvis att erhålla ett pris.  

Lite info angående Covid 19

Med den ökade smittspridningen av covid19 vill vi uppmana till försiktighet. Vi har sedan tidigare valt att begränsa antalet starter men med ryttare och deras närstående blir vi ändå en del människor på plats. Vi ber därför alla att tänka extra på att hålla avstånd till varandra.

Det finns inte mycket publikplats i ridhuset och den plats som finns är reserverad för endast de närstående till det ekipage som är inne på banan för tillfället, kommer man som utomstående publik får man inte komma in i ridhuset.

Vi uppmanar även alla att vara noggranna med att hålla avstånd och använda handsprit. Det kommer finnas handsprit på plats men ta gärna med egen då våra kommer finnas på begränsade platser.

WRU kommer att erbjuda lättare förtäring i form av korv med bröd men känner man sig osäker på att köpa mat är man naturligtvis välkommen att ta med egen matsäck.

Och till sist, känner man sig sjuk ska man självklart hålla sig hemma.