AKTIVITETER

Framtida aktiviteter som arrangeras av klubben


Kommande aktiviteter under våren/sommaren 2019:

Ridträff hos familjen Koert den 25:e maj.

Clinic med Nadja Söderblom den 25:e augusti.

Mer information kommer...


Oktober 2018

November 2018

Söndag 28:e Kommunikation & beteende - Louise Wahle

På söndag 21 oktober kl. 13.00 kommer Louise Wahle till Skederids Församlingsgård och berättar mer om hästars kommunikation och beteenden.

Anmälan till mail: inger.j-son@telia.com 
Eller tel. 070-324 46 49

Inträde 40:-. Fika finns att köpa på plats.

Söndag 11:e The Outlaw Trail - Staffan Skjönsberg

Söndag 11:e november på Skederids församlingshem berättar Staffan Skjönsberg om The outlaw trail. 

Inträde 40 :- 

Mer information om anmälan kommer

December 2018

Januari 2019


Inlägg om klubbens aktiviteter

Då var det dags för öppen träning i trail igen och vi hoppas att ännu fler vill komma och träna tillsammans.

Tävling 16/9

31.08.2018

Datum: Söndag den 16:e september, första start klockan 09.00

Nu söker vi med ljus och lykta efter fler funktionärer till Autumn Western Games för att kunna göra tävlingen ännu bättre. Tävlingen är i Rimbo den 16/8 - det krävs ingen tidigare erfarenhet för att vara funktionär, det finns alltid något sätt man kan hjälpa till på!

Välkomna på Öppen Trailträning för alla WRU medlemmar. Vi tränar och har roligt tillsammans. 100:- i ridhusavgift betalas på plats till Barbro & Bert.
Klubben bjuder på fika 🤠

The Outlaw Trail var en led som gick från Mexico till Canada och som användes av de laglösa på flykt undan lagens långa arm. Leden går förbi många intressanta platser varav den mest kända torde vara 'The hole in the wall', som var en tillflyktsort för framför allt Butch Cassidy och hans kumpaner Sundance Kid m.fl.

Blueberry Cup

23.04.2018

Tack till funktionärer, sponsorer och självklart också tävlande för mycket trevlig tävling i lördags 21/4. Bra samarbete från alla håll och slutresultatet speglande detta. Det blev en lång tävlingsdag och jag tror att samtliga lämnade Nifsta gård trötta men nöjda.

Söndag den 15:e April anordnar WRU en funktionärsutbildning för alla som är intresserade av att jobba på tävling under 2018. Läs mer om tider och planering i dokumentet nedan.

Denna aktivitet arrangeras inte av WRU men är ett tips på aktiviteter i närheten!

Söndagen den 25e februari kommer Louise Wale från Slängsboda stuteri, att berätta om hur hästar kommunicerar/pratar med varandra och med oss. Hon kommer också att berätta om hästars olika sätt att visa aggression/ilska.

Vi i WRUs styrelse vill bjuda alla nuvarande medlemmar, gamla medlemmar och blivande medlemmar på middag och prata om klubben framåt.