AKTIVITETER

Klubbens kalender samt de senaste uppdateringarna om våra aktiviteter.

Valberedningen uppmuntrar nu alla medlemmar att komma med förslag på folk som kan vara intresserade av att sitta i styrelsen. Ingen styrelse - ingen WRU.

Extra årsmöte framflyttat till söndag 21/10 klockan 13:00!

Nu finns höstens aktiviteter att hitta i klubbens kalender under fliken "aktiviteter". Ytterligare information om enskilda aktiviteter kommer ut som inlägg men redan nu finns datum och i de flesta fall tider inlagda.

Då var det dags för öppen träning i trail igen och vi hoppas att ännu fler vill komma och träna tillsammans.

Tävling 16/9

31.08.2018

Datum: Söndag den 16:e september, första start klockan 09.00

Nu söker vi med ljus och lykta efter fler funktionärer till Autumn Western Games för att kunna göra tävlingen ännu bättre. Tävlingen är i Rimbo den 16/8 - det krävs ingen tidigare erfarenhet för att vara funktionär, det finns alltid något sätt man kan hjälpa till på!

Välkomna på Öppen Trailträning för alla WRU medlemmar. Vi tränar och har roligt tillsammans. 100:- i ridhusavgift betalas på plats till Barbro & Bert.
Klubben bjuder på fika 🤠

The Outlaw Trail var en led som gick från Mexico till Canada och som användes av de laglösa på flykt undan lagens långa arm. Leden går förbi många intressanta platser varav den mest kända torde vara 'The hole in the wall', som var en tillflyktsort för framför allt Butch Cassidy och hans kumpaner Sundance Kid m.fl.

Blueberry Cup

23.04.2018

Tack till funktionärer, sponsorer och självklart också tävlande för mycket trevlig tävling i lördags 21/4. Bra samarbete från alla håll och slutresultatet speglande detta. Det blev en lång tävlingsdag och jag tror att samtliga lämnade Nifsta gård trötta men nöjda.

Söndag den 15:e April anordnar WRU en funktionärsutbildning för alla som är intresserade av att jobba på tävling under 2018. Läs mer om tider och planering i dokumentet nedan.