AKTIVITETER

Senaste uppdateringarna om träningar, clinics och medlemsmöten

The Outlaw Trail var en led som gick från Mexico till Canada och som användes av de laglösa på flykt undan lagens långa arm. Leden går förbi många intressanta platser varav den mest kända torde vara 'The hole in the wall', som var en tillflyktsort för framför allt Butch Cassidy och hans kumpaner Sundance Kid m.fl.

Blueberry Cup

23.04.2018

Tack till funktionärer, sponsorer och självklart också tävlande för mycket trevlig tävling i lördags 21/4. Bra samarbete från alla håll och slutresultatet speglande detta. Det blev en lång tävlingsdag och jag tror att samtliga lämnade Nifsta gård trötta men nöjda.

Söndag den 15:e April anordnar WRU en funktionärsutbildning för alla som är intresserade av att jobba på tävling under 2018. Läs mer om tider och planering i dokumentet nedan.

Denna aktivitet arrangeras inte av WRU men är ett tips på aktiviteter i närheten!

Söndagen den 25e februari kommer Louise Wale från Slängsboda stuteri, att berätta om hur hästar kommunicerar/pratar med varandra och med oss. Hon kommer också att berätta om hästars olika sätt att visa aggression/ilska.

Vi i WRUs styrelse vill bjuda alla nuvarande medlemmar, gamla medlemmar och blivande medlemmar på middag och prata om klubben framåt.